Extinde durata de viata a trandafirilor criogenati

Extinde durata de viata a trandafirilor criogenati

Doriți să înțelegeți mai bine cum să vă îngrijiți trandafirii criogenați?

  • Bine ați venit la această secțiune din spatele trandafirului criogenat, care vă spune tot ce trebuie să știți despre trandafirii noștri îmbunătățiți în mod natural.

Cum se păstrează trandafirii conservați?

  • La fel ca florile proaspete, trandafirii noștri și alte frunze sau flori ar trebui păstrate în interior, în afara razelor solare directe, a temperaturilor și umidității extreme. Acești factori le pot afecta foarte mult durata de viață și culoarea. Prin urmare, aranjamentele noastre florale conservate sunt concepute pentru a fi exponate grandioase în centrul camerei.

Cea mai bună îngrijire a trandafirilor criogenați?

  • Un lucrul minunat despre trandafirii conservati este că abia dacă este nevoie de îngrijire! Nu este nevoie să-i udați, dar poate fi necesar să-i stergeți ușor de praf dacă sunt expuși. Cu toate acestea, vă sfătuim cu tărie să nu atingeți excesiv florile.
  • Când achiziționați produse de la noi, vi se vor oferi instrucțiuni detaliate despre cum să le îngrijiți.

Cum curățați trandafirii conservați?

  • Puteți sterge de usor de praf cu niste pene foarte moi. Evitați să faceți acest lucru mai des decât este necesar, deoarece deranjarea petalelor mai mult decât este necesar poate duce la pierderea formei mugurului sau petalele se pot desprinde complet de mugur și pot cădea.

Ar trebui să udați trandafiri conservați?

  • Vă recomandăm cu tarie ca nicio picatură de apă să nu atingă vreodată trandafirii criogenati. Chiar dacă apar deshidratați în timp, ei au fost umeziți cu o formulă secretă de conservare, iar apa o va spăla împreună cu culoarea, distrugându-le aspectul și durata de viată.

Ar trebui să cadă petalele de pe trandafirii mei păstrați?

  • Deoarece acestea sunt flori naturale, petalele sunt fragile. Prin urmare, este posibil ca acestea să cadă dacă sunt manipulate excesiv sau abuziv. Este foarte rar ca acest lucru să se întâmple dacă sunt îngrijiți conform recomandărilor.

Ce se întâmplă cu trandafirii criogenați la sfârșitul duratei lor de viață?

  • Trandafirii criogenati nu mor ca florile proaspete. La sfârșitul duratei lor de viață sugerate, veți observa în schimb că petalele încep să-și piardă vibrația, iar marginile lor par uscate sau prezintă fisuri minuscule. Acest lucru se datorează faptului că sunt creații naturale, dar sunt constituite pentru a arăta în continuare frumoase atunci când se întâmplă acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button