Politica de returnare

Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate online de la SC ALMIRA PERFECT INVEST SRL fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora (conform art. 16 din OUG 34/2014). In cazul persoanelor juridice, acestea nu au calitate de consumator si ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul nejustificat al produselor.
Returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit fara a respecta comanda efectuata.
In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail si formular de retur.. In acest scop, puteti folosi adresa office@afrodytestyle.ro , formularul de retragere sau orice alta declaratie neechivoca.
Produsele se expediaza la adresa Valea Argesului nr.5, Sector 6, Bucuresti, obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile si nedeteriorate.
Conditii si consecinte ale returnarii

• produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, insotit de toate accesoriile si documentele originale;
• va trebui sa suportati costul de transport pentru produsele returnate;
• sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora; orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila revanzarea produsului, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 10% si 50% din valoarea initiala a produsului;
• daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele;
• in masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.
Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la DPD sau Samday Curier in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare datorate transportului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Formular de retragere