Valentine’s Day

trandafir criogenat in cupola valentine's day

Valentine’s Day

  • Gandindu-ne la Ziua Indragostitilor ne vine in minte imaginea trandafirilor rosii stralucitori, lumanarilor cu parfum de vanilie si a ciocolatei fine.
  • Este ziua iubirii si putem sa ne sarbatorim dragostea in multe feluri. Poate aveti o idee de cadou cu care sa rasfatati pe cineva sau sa fiti rasfatat, dar, indiferent de modul in care alegeti sa sarbatoriti aceasta zi minunata, asigurati-va ca va simtiti iubit si ca aveti ocazia sa impartasiti aceasta dragoste cu altcineva. Nu este intotdeuna vorba despre un cadou scump sau o aventura de lux – poate fi simplu si clasic, un trandafir rosu care spune cel mai frumos “te iubesc”, un trandafir care va dainui peste ani.
  • Aceasta zi de Valentine’s Day este doar despre tine si iubirea ta. Fie ca sarbatoresti singura ta dragoste adevarata sau doar o prietenie de durata, fie ca esti in cautarea celui mai frumos trandafir, fie ca vrei sa trimiti un mic simbol sau sa faci un gest maret – noi suntem aici pentru a te ajuta.
  • Stim ca, atunci cand vine vorba de cea mai romantica zi a anului, trandafirii trebuie sa fie rosu aprins, iar tulpina inalta sa puna in valoare semeata floare, de aceea noi folosim cei mai buni trandafiri in creatiile de Ziua Indragostitilor.
  • Indiferent de ocazie, trandafirii sunt o modalitate de a-ti arata grija. Asadar, chiar daca nu poti fi cu persoana draga in acel moment o poti surprinde trimitandu-i un cadou spectaculos de Valentine’s Day, un trandafir criogenat care va dainui peste ani.
  • Florile si dragostea au fost legate din totdeauna, e una din acele combinatii care functionaza, niciodata nu poate da gres. Oferirea trandafirilor este un gest romantic si un mod dulce de a spune “te iubesc”. Alegeti una dintre cupolele noastre cu trandafiri, scrieti un mesaj romantic persoanei iubite pe una din felicitarile noastre sau, daca doriti, le puteti trimite anonim, iar de restul ne ocupam noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button