Cei mai frumosi trandafiri

De ce trandafiri criogenati

Cei mai frumosi trandafiri la AfrodyteStyle

Ne plac trandafirii, mai ales oferindu-i, iar împreună cu aceștia și emoțiile noastre care sunt transmise odată cu ei. Dar de ce ar trebui oare ca aceste sentimente să fie alungate de un gest trecător?
Putem da viață și longevitate sentimentelor tale, astfel încât cei la care ții cel mai mult să se poată bucura de trandafirii criogenati mult timp după ce au fost dăruiți.

Trandafirii nemuritori sunt întotdeauna un cadou minunat pentru cei pe care îi iubiți, indiferent dacă doriți să înveseliți o zi de naștere sau să sărbătoriți o aniversare, să mulțumiți cuiva oferindu-vă simpatia sau doar pentru a ști că vă pasă, o puteți spune ușor cu trandafirii criogenați de la Afrodyte Style.

Știm, de asemenea, că, la fiecare livrare pe care o facem, ne-a fost acordată o mare încredere pentru a vă ajuta să vă exprimați emoțiile sub forma unor minunați trandafiri criogenați care durează pentru totdeauna.

Trandafiri nemuritori – trandafiri criogenati – florarie online

Asadar, ce sunt acești trandafiri criogenati sau nemuritori așa cum mai sunt ei denumiți?

Trandafirii criogenati sau Trandafirii nemuritori sunt flori 100% reale. Nu sunt fabricați din mătase sau din orice alt material sintetic, deși pot părea astfel de departe. Pentru a fi păstrați în mod corespunzător trandafirii sunt culeși atunci când sunt cei mai frumoși. Apoi se congelează la temperaturi de până la -55* C.

Ulterior sunt supuși unui proces de conservare numit liofilizare. Acesta constă în eliminarea apei dintr-un produs congelat în prealabil, prin sublimarea sub vid și printr-un aport dirijat de caldură.

Trandafirii nemuritori sau, cum mai sunt denumiți, trandafiri criogenati, pot rezista până la 25 de ani fără eforturi din partea dvs. în ceea ce privește întreținerea, doar feriți de apă, de soare și de caldură excesivă și bineînțeles, păstrați în cupola lor protectoare de sticlă.

Este ușor să găsiți aranjamentul potrivit. Suntem mândri să ne ajutăm clienții să își sărbătorească ocaziile din viață, traducând mesajele lor în frumosul limbaj al florilor.

Call Now Button